Bijschrijven
Bijschrijven is NIET mogelijk!

Start
De start is om 18:30 voor de Retrorenners en om 19:15 voor de amateurs/sportklasse.
Rugnummers kunnen worden afgehaald tot 18:45u!

Rugnummers
De rugnummers kunnen worden afgehaald in de partytent nabij de start/finish.
RECHTS opspelden.

Kleedkamers
Renners kunnen zich verkleden in Sporthal Houtrust. Hier zijn 2 kleedkamers gereserveerd voor de wielerronde. Tegenover de sporthal is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het gemakkelijkste is om daar je auto te parkeren en dan  met de fiets naar het parcours te fietsen, dit is slechts 1 km.
Route Sporthal - Parcours

TomTom
Komende vanaf de A4, A12 of A13 neem je de afslag Den Haag/Voorburg. Je ziet nu de "Haagse Tieten" voor je en rijd onder de Haagse Poort door. Bij de stoplichten sla je links af en rijd langs het benzinestation (aan je rechterhand). Bij de stoplichten ga je naar rechts.
Blijf rechtdoor rijden tot de afslag "Scheveningen haven" Hier ga je rechtsaf het "Hubertus viaduct"over. Je passeert Madurodam en blijft rechtdoor rijden.

Nu zit je al  je in de finale! Je komt bij stoplichten met aan je rechterhand een Shell station, Blijf gewoon rechtdoor rijden (met een kleine slinger naar links) en je rijd vervolgens over de Johan de Wittlaan langs het Congresgebouw en het Gemeente Museum/Omniversum. De finish is in zicht! Na de stoplichten bij het Gemeente Museum neem je de eerste afslag rechtsaf en je rijd zo tegen het parcours aan.

Alternatieve route
Het wil nog wel eens druk zijn op weg naar Den Haag. Ga dus op tijd van huis/werk weg! Een alternatieve route is de afslag Den Haag-Zuid! Mocht er een file staan op de Utrechtse Baan dan kun je overwegen om te rijden via Den Haag-Zuid. Na deze afslag (A4) blijf je constant rechtdoor rijden! Je passeert de BMW en Hornbach. Bij de stoplichten aan de rand van de bebouwde kom (Erasmusweg) blijf je nog steeds rechtdoor rijden. (Lozerlaan) Na diverse stoplichten passeer je de Uithof / HSK Trias  (aan je linkerhand). Blijf gewoon lekker rechtdoor rijden richting Kijkduin. Hier aangekomen (dit is de finishstraat van de  Ronde van Zuid-Holland) ga je bij de stoplichten rechtsaf de Machiel Vrijenhoeklaan op. Ook hier is het "immer grade aus"! Aan je linkerhand passeer je het mooie Vogelwijk :-) en de weg gaat over in de Sportlaan. Je neemt de flauwe bocht naar rechts (kan niet anders) en blijft rechtdoor karren over de Segbroeklaan. Je komt weer bij stoplichten (aan je linkerhand het Hega Ziekenhuis) Ook hier rij je rechtdoor . Bij de stoplichten (over de brug, je ziet een trambaan voor je en een Texacostation rechtsvoor) sla je linksaf. Vervolgens neem je de tweede afslag rechts en je rijdt het parcours op!

Informatie voor de deelnemers